Followers

Sunday, 19 June 2011

ku redhai pemergianmu dr hidupku..

Assalamualaikum sume...
sory la law aku da lame x update blog..bukan ap just xde kesempatan...:)
biase la kn??? tp smenjak bbrape minggu ni aku pnuh ngn problem smpai aku xtahan da... kadang2 aku rase give up ngn life aku ni... tp nsb bk aku still ade famly n member y slalu bg smgt pd aku...aku bersyukur sbb still ade org y syg aku... but skng ni aku nk cite kt korg tntg love story...ap y aku cerita ni adalh luahan haty dr seorg perempuan y hatinya telah disakiti...

Aku knlkn perempuan 2 sbg si A yer.. Dlu si A couple ngn si R.. lame sgt dorg couple..tp tbe2 pts kejap sbb ade problem.. pas2 dorg jumpe balik n then si A bgtaw y die masih lg sygkn si R.. si R jnji mcm2 pd si A..tp.. cinta dorg xkekal sbb si R buat prangai..skng ni pun si A tgh sedih sgt coz org y si A paling syg n  paling percaya lps famly dia tlh khianati siA..si A terlalu sygkn R smpai ap y org cakap pasal R,si A lngsung xpduli...tp A xpaham ape salah dia pd si R smpai si R sanggup lukekn hty si A sampai cm ni skali.. law dulu R selalu cntact A, selalu bg perhatian pd A tp sekarang hampir sbln R xcntact A. sikap R pd A da bnyk berubah.. tp A still sabar tunggu R..sbb tanpe R hdup A rase nothing je.. tp baru je bbrape hri lepas, si A terima msj dr sorg pompuan ni.. die cakap y die sygkn R.. die mgaku y die ngn R xbole stop berhubung.. last2 A tau y R still contact die ag tanpa pengetahuan A.. bile A thu rase cm nk tercabut je nyawe A... pedih sgt haty ni..A nekad y A nk ptus ngn R.. so skng A ngn R da xde pape lg.. tp walaupn A ngn R da xde pape, haty  A masih sygkn R.. n syg ni xkn pnh hilang smpai bile2.. A berharap sgt agar 1 hari nti R akn brubah sbb R cinta pertama A.. jujur.. A sgt2 sygkn R....A redha pemergian R dr hidup dia...

2 je cerita aku kali nie... tp cite ni realiti... n baru sahaja terjadi...so harap korg sume jgn telalu mengharap sgt...coz haty kamu y akn disakiti....


1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete