Followers

Saturday, 19 February 2011

Kekasih atau kawan????


BF/GF k KAWAN lg penting???? Korang rase sape lg penting??? kalau aku la kn,kdg2 2'2 pnting n kdg2 2'2 xpnting... nk thu knp???? sbb aku da rase cm ne hidup diantare kawan dgn buah hty... walaupn ad bf,xsemestinye kte akn sentiase bahagie. Kalau ap y jd pd aku la kn.. bf/gf ni bukan bole pcaye sgt coz kdg2 2 dorg pn curang gak...mcm ap y pnh jd kt aku dulu...huhuhu

  Kawan lak ad 2 jnis... 1 y bole percaye n 1 lg jnis y xleh caye(jnis kwn mkn kwn).. Kawan2 ak plak jnis y bnyk ragam cket..cm aku..huhuhuhu... nakal!! Dlu ak pnh ad kawan baek..pape hal ktorg lepak same2 n kuar same2..kalau die susah aku tolong n ak akn sntiasa ad ble die perlukan aku...tp syg...die xmacam y ak sangkakan slame nie... die snggup tikam aku dr blakang sb llaki... Ap lbhny llaki???ha??? hensem sgt k???
law hensem pon ad ak kesah??? ak pn pelik pmpn zaman skrg snggup hilang kawn sbb llaki.. pelik2...huhu..start pd 2 aku da xpercaye sape2 even kawn @ bf..

tp xsume same cm y aku lalui 2...ade y baek...but...be careful..sbb y baek 2 xsmstinye baek n jahat 2 xsemestinye jahat...kn??? skrg nie aku just kawan je ngn sume org... aku  xkesah sgt kalau org nk mengate aku y pnting ak puas aty dgn hidup aku...huhuhu

Ap y aku cite ni sume dtg dr hdup aku coz ak nk share something kt korg sume... Aku mmg nakal tp dalam nakal ak,ak xkn aniaya org.. biar org dendam ngn aku asal aku xsimpan dendam ngn org 2...so, kt enjoy!!!
huhuhuhuhu...^_*

                                           Senyum seindah suria.
                                           Yg membawa cahye...
                                            Senyum larr dari hati..
                                          Dunia engko berseri..  


                                  Senyum umpama impian..
                                  Dalam kehidupan...
                                     Ko tersenyum,aku pn tersenyum..
                                    Kemesraan menguntum...

                                             
                                             Senyum kepada sumerk
                                   Senyum kau amat bermakna
                                  Senyum membahagiakn kehidupan..
                              Dengan SENYUMAN terjalinlah..
                             ikatan................



                   Jadikan hari ini lebih 
                 baik daripada semalam...:))          
                                             

2 comments:

  1. wahhhhhhhhh..nmpaknya pendapat kita sama..
    aku pun prnh rasakannya..
    last2, ap yg aku boleh buat,
    kalo xpuas hati ckp jer,
    korang terasa ke x, lantak lah..
    kwn baik masa dioerg susah, masa sng, sapa kita pn xtau lah pd dieorg..
    kwn ke bf ke, semuanya hanya sementara. bkn setiap masa nk dgn kta. itu lh hakikatnya manusia ni..
    hati yang cepat berubah...
    kan..???

    ReplyDelete
  2. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete