Followers

Sunday, 17 April 2011

HaNg Out!!!

BOSAN!!! BOSAN!!!! BOSAN!!!!!!!pergh!!!!! ahri ni btol2 bosan der.... xtaw nk buat pa daa... nk study pon xbape nk ade mud.. xsampai seru lg la katekn..hhuhuhuhu...
   xpe la!!!ape kate aku share kt korg time aku hang out ngn member2 aku??? ok??? korg berminat nk taw x?? elehhh!! law xnk pon bace je la alng2 korg da tgk blog aku...hahahahah
   

Overnite at Teluk Cempedak

korg penah pegi x kt teluk cempedak??? ala... y kt kuantan pahang 2 la??? best taw...kalau korg xpegi lagi aku syorkn korg pegi la... mmg rugi law xmerase pntai kt sane.. Time 2 bulan 1 2011aku overnite kt sne law xsalah aku la... aku pon ingt2 lupe...hahahah maklumla blom tua ag da nyanyuk.. huhuu.
Bes siot!! aku g ngn 4 org member aku time 2... lepak ngn dorg bes gler!!!
tp.... kalau aku nk cite pnjg sgt...so aku share pic je la kt korg yerp...huhuhuhuh



kalu korg nk taw mase otw nk dtg kuantan 2 punye la snyap tme dalam kete... nk taw nape????? hahahahaha.... sbb time 2 masing2 tgh lapar... tambah2 member aku y dalam pic nie... tgk!!!! sampai 2 pinggan nasik dia order... adoiiii!!!! ni makan ke mlantak???



ha!!!!! bile da knyag plak cm ni la jdnye!!! sakan!! kitorg enjoy puas2..huhuhuhuh... tp time ni ktorg decide nk g tgk wayang... aku xminat sgt tp aku ikot la coz2 alang2 da smpai kuantan enjoy je la kn??kn???kn???

 

jom tgk wayang!!!! uhuhuhuhu... korg taw x cite ap y ktorg tgk???? jeng...jeng...jeng.... time ni ktorg decide nk tgk khurafat tp last2 ktorg tgk hantu kak limah.... 
sabooo jelaaa....
ni plak before tnggu wayang start... alang2 da bosan 2 ktorg lepas tension ngn maen game... tgk!!! punye la seyes muke aku time 2...hahahaha...kelakar...

n then, lepas tgk wayang 2 ktorg tros bertolak ke tc... time 2 member aku sume da excited gler da...mcm xpnh jumpe pntai plak...huhuhuhu...

ha!!!! akhirnya sampai gak kt tc... kt sane macam2 ktorg buat tok lepaskn tension...
time 2 aku ngn member aku masing2 luahkn prasaan n buang sume bnde y xpatot jd knangan dalam hidup... alaa.... da name pon release tension kn...huhuhuhuuu
time ni member maen gitar n nyanyo 1 lagu.. mmg happenig gler ah!!! rase cm nk overnite ag la plak...

 time ni masing2 da penat.. aku plak smpai tertido... bangun2 je sume or da xde kt tepi aku...
time 2 cuak gak r coz aku ingt da kne tngl,upenye dorg p toilet... sampai aty kn korg tinggal aku...huk3....
hhahahaha... pic ni sekadar renungan... time ni pg2 lg 3org member aku mandi pantai... kesian aku tgk.. kempunan sgt nk mandi pantai...hahahahah..padahal kt tc mane bole mandi la der... adoiii!! bahaye!! tp member aku jenis y degil... susah r....hurm... time 2 y kelakarnye bile selipar member aku kne hanyut dek pantai...sbb 2 masing2 menjerit suh amek cepat..hahahahah..macam2...lepas pd 2 ktorg tros btolak balik jengka coz masing2 da penat gle babeng..hahahah...





 hurm....time ni aku da pk nk landing atas katil da...tp member aku xpuas ag nk jalan2 so terpaksa la ikot dorg g gunung senyum... kt cni korg da bole tgk damuke aku mmg muke penat giler... da xlarat da.... tp bile kt cni aku dapat bnyak information n sejarah tntg gunung snyum... bes sgt walaupun pnt..huhuhuhuh... 


 hurmm.... aku rase 2 je la pic y aku bole share kt korg yep... sbnrnye bnyk ag pic tp sume pic tah pape je..huhuhu.... btw time ni aku happy gle... n aku rase cm sume masalah da xde kt kpale aku.... aku nk ucap t.ksh sgt2 kt member2 aku coz korg da terlalu bnyk knangan y aku xkn pnh lupe... walaupn korg  kdg2 ad gak wat aku geram tp korg la member terbaik... aku syg korg sumer!!!!!! muah!!! hhuhuuhu

then, kalau korg ade citer mnarik share la jgk kt aku... mane taw  lg bes dpd cite aku ni.. kn??? huhuhu
thanks pd sape2 y sudi bace blog aku taw...harap korg2 sume happy je taw..huhuhu..
chayok!!!!!
^_^

 ikhlas
auniey

2 comments:

  1. Kunjungan perdana ke blognya sahabat :)
    http://my-lyrics-music.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete