Followers

Thursday, 17 February 2011

First LOVE......

CINTA????. Msti korg pernah jatuh cinta kn???? Aku pon macam korg jugak...pnh jatuh cinta...Kate org ibarat cinta pndang pertama..hehehehe...Dlu time aku form 4 ak da start suke kt ssorg..First time aku tgk die hty aku da lain da.. Mule2 2 aku agak segan gak,tp aku ni jnis suke wat bodoh..maklum la, takut cinta aku xberbalas..huhuhuh... nakal... Die start msj aku time cuti,mase 2 la aku dapat tahu y die suke kt aku jgk.. aku pon xsngke gak coz ak rase cm xlayak sgt.. Ak ngn die mcm langit ngn bumi,ktorg jauh beza. Die hensem,aku plak xsbrape je...:)
   Law korg nk taw, time 2 la aku rase hpy sgt.. Die baek,caring, slalu jg aku n amek brt pasal aku..Ble aku majuk die slalu pujuk aku.. n die pnh bg gift kt aku y sampai skrg ak still simpan.. Org kate cinta time skolah sume 2 cinta monyet je... tp aku xpcye sgt cakap org coz ade je y kekal sampai sejak sekolah sampai da kawen...kn..kn..kn...???? Bes kn ble dicintai?????

Tp...korg2 paham2 je la kn, time sekolah law nakal2 2 da perkara biase..kn??? Aku plak nakal xbertempat coz suke kwn ngn bdk2 llaki mklumla fmly aku pon ramai laki.huhuhu. so,ngn pmpn 2 jrg cket coz pmpn ni suke mgumpat... 2 y aku xsuke sgt 2..Sbb 2 la hbungn ktorg asyk panas je...tp die pon same je... Ktorg kekal smpai 4 tahun...lamekn????? cinta ktorg pts ble aku masuk u coz die pk aku same cm bdk2 u  laen.. tp sbnarnye die silap,aku bukan jnis cm2....kdg2 aku pon xtahan ngn prangai die...die tinggalkn aku cm2 je.........hurm......



  tp 2 la...bile da jodoh,berpisah cm ne pon akn tetap jmpe balik...ktorg da baek semula... walau cm ne pon k,adaan aku xkn pnh lupekn die..CINTA PERTAMA AKU...
cite  aku nie blom sbrape ag...kalau ikotkn bnyak bnde ag y aku xcite kt korg,tp 2 la aku jnis malas nk taep cket..huhuhuhu... Dengan cite aku ni aku harap korg stay je ngn cinte korg..jgn permeaenkn perasaan org laen.. sbb 2 sume sgt menyakitkn....moge ceria selalu....^_^


Jadikan hari ini,
lebih baik daripada semalam......
say thanks to LOVE.... 

1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    asianbet77.com

    Download Disini

    ReplyDelete